MENU

paisjet elektroshtepiake boiler

We founded in 1988, with 32 years'experience in research development and manufacture of industrial boiler. Our boiler are saled for more than 100 countries and regions like Egypt, Ethiopia, Congo, Mauritius, Tanzania,South Africa, Mexico, Ireland, Indonesia etc.

  • Hold the ASME "S" and "U" Certificates and have earned ISO9001:2000 Certification.
  • High efficiency, low back pressure, ultra-low NOx emissions.
  • Elegant design with low surface temperature and low heat dissipation
  • Covers an area of 150 thousand square meters, with an annual production capacity of 2000 industrial boilers and 25000 tons of steam.

7*24 hours online service:zhulin@zozen.com

Get Free Quote

OUR PRODUCTS

Explore Recent Work

Pajisjet elektroshtepiake, sa energji konsumojnë a

Pajisjet elektroshtepiake, sa energji konsumojnë ato? Shperndaje. ikub#: 1302080057. Energjia elektrike është një nga shpenzimet më të ndjeshme në familje. Një studim i Entit Rregullator të Energjisë të vitit 2009 tregon se sasia e energjisë mujore që shpenzohet nga familjet me të ardhura të pakta, zë mesatarisht 7% të të

Pajisjet elektrike by Prezi User on Pre

Shkolla: Ismail Qemali CMS SEO SOCIAL Pajisjet Elektrike: Klasa: VII/7 Activites: Pajisjet elektrike PLATFORMS Punoi: Hana Bajri Work Experience Social . . Likes: Njeriu në fillim energjinë elektrike e ka shfrytëzuar kryesisht për vegla të punës dhe për ndriçim.Me zhvillimin e

DETYRA KURSI ESE SHKOLLE: TEMA: PAISJE ELEKTROSHTEPIA

paisje elektroshtepiake NA NDIQNI - SHPERNAJE NE PROFIL Ka kaluar më shumë se gjysmë shekulli që nga hyrja e tyre në Evropë Ekzemplari i parë i makinës larëse u krijua në vitin 1767, nga një teolog nga Ratisbona, Jacob Christian Schaffern, ndërsa modelet e …

Paisjet shtepiake - Shqiper

Cdo paisje harxhon energji elektrike ne varesi te fuqise se tyre, po japim disa vlera ne kete tabele per te informuar qytetaret se sa harxhojne ne shtepite e tyre dhe mund te llogarisim me lehtesi se sa kane harxhuar ne muaj.Televizori - 100 W/hLlamba

edisonavdiu - PAJISJET E RRJETA

edisonavdiu - PAJISJET E RRJETAVE - Në përkthimin e lirë nga gjuha angleze Repeater është përforcues, përkatësisht karakteristikë kryesore e saj është përforcimi i sinjaleve elektrike, optike dhe …

Matjet elektrike - Wikiped

Prof.Dr.Ali V.Gashi,Matjet elektrike,Fakulteti i inxhinierisë elektrike dhe kompjuterike,Prishtinë 2011 Prof.Jusuf H.Gacaferri ,Matjet elektrike 1,Fakulteti teknik

PAISJE ELEKTROSHTEPIAKE - TRE

Paisje elektroshtepiake me cmim okazion ne shitje si dhe kompjutera celulare dhe pajisje te tjera te reja dhe te perdorura ose shes tv te perdorura aspirator kermill tablet te lir iphone te bllokuar apartament 2+1 iphone 6 s plus kerkoj aspirator kermill cmimi i floririt 2019 grami i floririt ne shqiperi 2019 frigorifer te perdorura shitje gta 5 pc kompresora ne shitje

Haier Albania | Marka nr.1 në botë për paijse elektroshtëpia

Eksploroni paisjet HAIER KONDICIONER REZIDENCIAL & KOMERCIAL TELEVIZORË 4K SMART FRIGORIFERË LAVATRIÇE A+++ BOILER SMART SHFLETONI KATALOGET HAIER. Pse Haier? HAIER është prej 30 vjetesh prodhuesi më i madh në botë i elektroshtëpiakeve të bardha. Qëllimi i HAIER group është ti ofroje klientëve produkte inovative dhe inteligjente

RIPARIM I PAJISJEVE ELEKTROSHTËPIA

3 I. Qëllimet e arsimit profesional në profilin “Riparim pajisjesh elektroshtëpiake”, niveli II, të drejtimit “Elektroteknik”. Qëllimi kryesor i arsimit profesional në profilin “Riparim pajisjesh elektroshtëpiake”, niveli

Pajisjet elektroshtepiake: Ja risitë teknologjike të 20

Pajisjet elektroshtepiake: Ja risitë teknologjike të 2015-ës, Zbuloni se cilat do jene te rejat e këtij viti ne lidhje me rehatinë ne shtëpi dhe me pajisjet elektroshtepiake. , Content, TeknoScience

Bolier - Elektroshtepiake - Elektroshtepiaket e Medha - Nept

Neptun lider ne shitje pajisjesh elektroshtëpiake, audio dhe video, dixhitale, pajisje për zyra, IT, produkte të kujdesit personal, pc, laptop, home cinema

What Can I Do For You?

Send us your inquiry
Leave Us Message

You can send a message to us by this email to zhulin@zozen.com

If you have any problems about our product and service,please feel free to give your inquiry in the form below. We will reply you within 24 hours as soon as possible.Thank you!

  • Boiler type
  • Name
  • email
  • Phone or Whatsapp
  • message
I accept the Data Protection Declaration
Are You Looking for A Consultant? ONLINE SERVICE
totop